Persondata politik

Danish Biking / Pedal People tager databeskyttelse meget alvorligt, og ønsker med denne persondatapolitik at give dig oplysninger om, hvilke data vi er nødt til at indsamle, hvordan vi bruger dem, og hvordan du selv kan korrigere eller ændre de indsamlede data. Vi har den holdning, at beskyttelsen af dine private data har topprioritet. Derfor ser vi det som en selvfølgelighed at overholde bestemmelserne om databeskyttelse. Vi tror fuldt og fast på, at databeskyttelse starter med gennemsigtighed. Derfor er det vores anliggende, at du altid ved, hvilke personlige data vi gemmer, hvordan vi anvender dem og også, hvordan du selv kan indskrænke eller forhindre brugen af dine data.

 

1. Hvad er persondata?

Persondata er alle former for oplysninger om personlige og saglige forhold vedrørende en bestemt eller bestemmelig person. Herunder falder blandt andet oplysninger og angivelser som dit (rigtige) navn, din adresse eller anden postadresse samt din e-mailadresse og dit telefonnummer. Oplysninger, som ikke gør det muligt at fastslå din identitet, falder uden for denne kategori. Den slags oplysninger er f.eks.: Alle angivelser uden nogen form for henvisning til dit navn, f.eks. alene angivelse af køn, alder eller uddannelse.

 

2. Anvendelse og videregivelse af persondata

Danish Biking / Pedal People forpligter sig til at beskytte din privatsfære, og anvender udelukkende dine personoplysninger internt. Oplysningerne gives kun videre til andre virksomheder, hvis det er nødvendigt for fuldførelsen af de aftaler, du har indgået med os (fx bookinger mv.), eller ved anden nøje aftalt udførelse af serviceydelser. Herudover videregives dine personoplysninger ikke til tredjepart med mindre du udtrykkeligt selv har givet dit samtykke hertil, eller hvis vi er retsligt forpligtet til at udlevere oplysningerne, f.eks. i forbindelse med krav fra retten eller myndighederne.

 

3. Kontakt

Når du tager kontakt til os (f.eks. via kontaktformular eller e-mail), gemmer vi de indtastede oplysninger med henblik på bearbejdning af forespørgslen samt i tilfælde af opfølgende spørgsmål, indtil bearbejdningen er afsluttet.

 

4. Nyhedsbrev

Med vores nyhedsbrev informerer vi dig om nyheder og tilbud. Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrevet, har vi brug for en gyldig e-mailadresse samt oplysninger, der lader os kontrollere, at du vitterligt er indehaver af den angivne e-mailadresse, og at du er indforstået med at modtage nyhedsbrevet. Disse data anvendes udelukkende til afsendelse af nyhedsbrevet, og videregives ikke til tredjepart.

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet fra Danish Biking / Pedal People bruges dine oprettelsesdata til at sende dig nyhedsbrevet. Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart. Undtaget heraf er udelukkende partnervirksomheder, som er ansvarlige for den tekniske afvikling af forsendelsesprocessen. I disse tilfælde begrænser omfanget af de videregivne data sig til et absolut minimum. Vores persondatapolitik retter sig efter Persondata- og Markedsføringsloven.

 

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmer vi muligvis din IP-adresse og datoen for tilmeldingen. Disse oplysninger tjener alene som bevismateriale i tilfælde af at tredjepart misbruger en e-mailadresse, og tilmelder sig nyhedsbrevet uden at den retmæssige indehaver er klar over det. Du kan til hver en tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi må gemme dine data og din e-mailadresse, samt anvendelse af sidstnævnte til at sende dig nyhedsbrevet. Du kan tilbagekalde din tilladelse via et link i selve nyhedsbrevet eller per meddelelse til os i mail eller pr. brev.

 

5. Reservation af rejse

Når du reserverer en rejse gennem Danish Biking / Pedal People enten på websitet, ved personlig henvendelse eller andet, opsamler vi de oplysninger, du angiver og bruger dem i forbindelse med din deltagelse i rejsen. Oplysningerne gives videre til databehandlere, hvis det er nødvendigt for fuldførelsen af reservationen, du har indgået med hotellet.

 

6. Anvendelse af cookies

Cookies er tekstfiler, der indeholder oplysninger, der lader os identificere tilbagevendende brugere. Dette kun så længe de besøger vores internetsider. Cookies gemmes på din computers harddisk. De udretter ingen skader på harddisken. De cookies, som bruges på vores internetsider, indeholder ingen personlige oplysninger om dig. 
Med cookies slipper du for at skulle indtaste dine data flere gange, ligesom de gør det lettere for dig at formidle bestemte indhold. De hjælper os ligeledes med at identificere særligt populære områder af vores webprofil. Det gør os bl.a. i stand til at afstemme indholdet på vores internetsider præcist efter dine ønsker. Hvis du ønsker det, kan du til hver en tid deaktivere anvendelsen af cookies under dine browser-indstillinger. Anvend din internetbrowsers hjælpefunktioner for at finde ud af, hvordan du kan ændre disse indstillinger. 

 

7. Dataindsamling gennem anvendelse af Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Vi gemmer data i på ubestemt tid uden personhenførbare data.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

8. Indsamling og lagring af brugerdata

For at optimere vores website indsamler og gemmer vi diverse data, f.eks. dato og klokkeslæt for besøget på vores website, hvilket website, der ledte dig hen til vores website og lignende. Disse oplysninger indsamles anonymt, dvs. uden at det er muligt at identificere brugeren af siden personligt. Evt. oprettes brugerprofiler ved hjælp af pseudonymer. Også i dette tilfælde opstår der ingen forbindelse mellem personen bag pseudonymet og de indsamlede brugerdata. Vi anvender cookies til indsamling og lagring af brugerdata. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer, og bruges til at indsamle statistiske oplysninger som f.eks. styresystem, browser, IP-adresse, netop besøgte website inden da (referrer-URL) og klokkeslæt. Disse data indsamler vi udelukkende af statistiske årsager og med henblik på at optimere vores internetside og gøre vores onlineprofil endnu mere attraktiv. Indsamlingen og lagringen sker udelukkende i anonymiseret og pseudonymiseret form. Det er derfor ikke muligt at identificere din person ud fra disse oplysninger.

 

9. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. 

 

10. Oplysninger, indsigelsesret, spørgsmål

Du kan til hver en tid forlange omgående indsigt i oplysningerne gemt under din person eller dit brugernavn. Dette er gratis. Vi forbeholder os retten til at tilvejebringe disse oplysninger elektronisk. Herudover har du til hver en tid ret til at gøre indsigelse mod forsat anvendelse af dine personlige data, De ændrede eller slettede oplysninger vil ikke blive opbevaret af os. I tilfælde af ønske om indsigt i de lagrede oplysninger eller for brug af indsigelsesretten, skal du indgive tilstrækkeligt med oplysninger til at vi kan identificere dig og fastslå, at det drejer sig om dine oplysninger. I dette tilfælde, eller hvis du har yderligere spørgsmål til vores databeskyttelse, beder vi dig henvende dig til os per e-mail:

info@danishbiking.dk/ info@pedalpeople.cc

eller per brev: 
Danish Biking / Pedal People, Dalvejen 28, 8600 Silkeborg, Danmark, tlf. +45 7022 1822.

 

11. Forbehold for ændringer

Vi forbeholder os ret til at ændre denne persondatapolitik fra tid til anden, selvsagt under overholdelse af gældende bestemmelser.